Pinned toot

Esta cuenta la tengo exclusivamente para publicar textos muy largos. Para los que quieran seguirme os recomiendo esta otra cuenta @FelixMiroLevy@mastodont.cat
Gracias por vuestra confianza.

ANTON GERASCHENKO on X

Realitzar deliberadament un atac amb míssils contra un hospital amb nens que tenen càncer. Quina mena de canalla malalt fa això? Això no és només "Putin". Hi ha molta gent que ho va planificar, va donar les ordres, va preparar els míssils i els avions, etc. Allà s'han perdut completament el cap. Nens malalts, nens amb càncer: us imagineu com aquest estrès de les explosions perjudica encara més la seva salut? També he sentit a diverses persones que les seves mascotes van morir a causa del xoc de les explosions.

I just watched "Poor Things" 2023 and I really like it. Authentic cinema, as it was done before. I recommend it. Go to the cinema to see it. Enjoy it.

Acabo de ver "Poor Things" 2023 y me gusta mucho. Autentico cine, como se hacía antes. La recomiendo. Vaya al cine a verla. Que lo disfrute.

Acabo de veure "Poor Things" 2023 i m'agradat molt. Autentic cinema, com es feia avans. La recomano. Aneu al cinema a veure-la. Que ho gaudiu.

WikiLeaks acaba de bolcar tots els seus fitxers en línia.

Des dels correus electrònics de Hillary Clinton, la culpabilitat de McCain, el tiroteig a Las Vegas realitzat per un franctirador de l'FBI, la carta de Steve Jobs sobre el VIH, Afganistan, Síria, Iran, Bilderberg, agents de la CIA arrestats per violació, pandèmia de l'OMS.

Fitxer índex! file.wikileaks.org/file/

Envieu-lo a totes les persones que pugueu, el més ràpid que pugueu!.

Show more
Qoto Mastodon

QOTO: Question Others to Teach Ourselves
An inclusive, Academic Freedom, instance
All cultures welcome.
Hate speech and harassment strictly forbidden.