#CosesdelFelix
La realitat, de vegades, supera la realitat. 🤣🤩😅😂🤣😂

Amb la decisió de no anar a la manifestació de la Diada, Pere Aragonès s’ha posat la bena abans de la ferida. La por del monarca de passejar entre el poble és sempre una confessió de despotisme. L’espaordiment dels polítics populistes davant el poble ateny cotes inèdites.
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Gran article de Joan Ramon Resina. Ho recomano.
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
vilaweb.cat/noticies/junqueris

@marcelcosta @spla@soc.catala.digital
Sobre la marxa ja aniré demanant ajuda si no puc sortir-me'n. Gràcies.

@spla @Aristoteles Cal tenir en compte que s’haurà de configurar l’accés a la xarxa de casa des de fora.

És una bona manera d’aprendre, però pot no ser súpersenzill si no es té un mínim de coneixements.

Estic d’acord amb l’spla que NC sembla una bona eina pel que voleu, però si no voleu barallar-vos amb la configuració de la xarxa, potser podeu buscar un proveïdor de NC que us doni confiança.

@spla@soc.catala.digital ok. Ho probaré. Gràcies.

@spla@soc.catala.digital
Bon dia
Junt amb un amic estem cercant la manera de comunicarnos de manera remota am el PC de casa per enviar docs o fotos i si conve baixar-los al mòbil. Hi ha quelcom aplicació que sagi d'instal·lar en el mobil i en el PC?
No en tinc ni idea de com es fa. Si tens algun suggeriment t'ho agrairia. Gràcies.

@spla@soc.catala.digital ho veurem al judici.

@spla@soc.catala.digital Ho sento però no m'ho crec. Es molt fàcil manipular les notícies per que semblin un altre cosa. Veurem que argumenten en el judici. Recordem a Más, Pujol, Xavier Trias. Ningú ha anat a la presó per els hi han fotut un munt de merda perquè mai aixequin més el cap. Això del fraccionament de factures ho fa tothom i a ningú li han muntat un judici. La Colau s'ha demostrat, amb documents, que també ho ha fet i no ha dimitit pas. La de Madrid i tants d'altres també. Tot això son futesas. Volen defenestrar a la Borràs i punt. OPERACIÓ CATALUNYA. es una conspiració en tota regla.

@spla@soc.catala.digital
Un diu que li van dir que faria que etc, etc. Això no es serio. Segurament filtrat interesadament pel jutge que fa la instrucció, per crear una opinió favorable als seus interessos. Van a per ella i si no hi han proves les fabriquen. No em crec res. Veurem quant hi hagi el judici. El Jutges espanyols van a fer tot el mal que puguin a l'independentisme, ja s'ha vist a d'altres judicis que s'han tret les proves del l'arca del triomf. Recordeu l'operació Catalunya. I a en Pere Aragonès el deixaran tranquil mentres col·labori amb Mordor. Si no aniran a per ell també. Perquè et penses que voten tot el que li mana en Sancho? Espanya ens vol callats i obedients, com ha estat sempre.

@corconegre @spla@soc.catala.digital
Tot el que sorgeix d'un tribunal a Catalunya està viciat des del pricipi. Vull recordar que l'assumpte per el qual s'investiga a Laura Borràs ja ho va ser investigat pels Mossos i ho van arxivar per falta de proves. Per tant la investigació actual com el aportament de proves de dubtosa procedència, son la prova d'una persecució a la persona. Sent Laura Borràs la candidata a la presidencia de la Generalitat per Junts i la previsible pujada de votants del grup, tot indica que es probable que pugui ser presidenta de la Generalitat. I això amics meus, no interessa a ningú. Vull dir que interessa esfondrar al personatge al preu que sigui. Per tant está clar que la CUP fa el joc brut al estat espanyol i també al govern d'Aragones, perquè sense cap dubte es la seva rival directa a la presidència de la Generalitat. Permeteu-me que us digui que això de la corrupció i tal son futeses comparat amb el perill de que Laura Borràs sigui presidenta de la Generalitat.

Una història amb "moraleja".
EL BURRO MORT

Una noia, la Alicia, se'n va anar a un poble i va comprar un burro a un pagès per 500 €. Van quedar que el pagès li lliuraria l'animal a l'endemà. Però a l'endemà, el pagès li va dir:
-Em sap greu, Alicia, però tinc males notícies: el burro se'm va morir ahir vespre.
-Bé, va dir la Alicia, llavors torneu-me els meus diners. El venedor va replicar:
-No puc. Ja me'ls he gastat.
I la Alicia li va dir:
-Bé, doncs doneu-me el burro.
- ¿I per què el vols, què en vols fer? va preguntar el pagès.
-El rifaré, va contestar la Alicia.
-Estàs boja? com vols rifar un burro mort?
- Home, no ho diré pas que és mort.
Un mes després, el pagès es va trobar novament amb la Alicia i li va preguntar:
- Què va passar amb el burro?
I la Alicia li va explicar:
-El vaig rifar, vaig vendre 500 números a 20 € cadascun i vaig guanyar 10.000 €
- ¿I ningú es va queixar? va preguntar el pagès.
-Només el guanyador, va dir la Alicia, però li vaig tornar els seus 20€.

La Alicia va créixer i es va fer política, fins arribar a diputada, després Senadora, després Ministra, i després va tornar a ser Senadora, i de la mateixa manera, va usar els diners de tots. I aquests diners, van anar a la seva butxaca !!! i tots sabem de quina manera ... !! Una dona que durant la seva vida no va treballar mai, ni va fer res productiu, i ara és molt rica ... perquè va trobar molts "burros morts" en el seu camí, i els va anar rifant a molta gent ingènua.
Però el millor d'aquesta història és que, continua trobant burros morts per seguir sent Senadora.

No deixem que ens segueixin venent burros morts !!! ..
Estiguem alerta, obrim els ulls i, millor encara, les nostres ments, el criteri i molt sentit comú. Pensem en els que hem de treballar per viure.

Potser podem ajudar que parin de vendre'ns burros morts compartint aquesta història. Provem-ho!

En George Orwell va dir:
"Un poble que vota corruptes, inservibles, cínics i traïdors, no és víctima, ES CÒMPLICE."

Llegiu aquest article sobre la síndrome Dunnning-Kruger, que parla sobre l'atreviment dels imbecils i dels inútils amb complexe de superioritat. N'estem envaïts aquests individus, que ja s'estan convertint en una plaga.

ideasimprescindibles.es/efecto

Sabeu aquella frase que deia " si la merda fos d'or els pobres naixeríem sense cul", dons mireu aquesta noticia i ja em direu.🤣 😂 😅
youtu.be/aquPggXLNbY

Show more
Qoto Mastodon

QOTO: Question Others to Teach Ourselves
An inclusive, Academic Freedom, instance
All cultures welcome.
Hate speech and harassment strictly forbidden.