«این بوق خارج از موضوعات مورد علاقه است». از نظر من اگه 40 سال دیگه این نظام رو به حال خودش رها کنن خودبخود به یک نظام لاییک تبدیل میشه. همون چیزی که براندازها میخوان. اما این نکتهاش برای من جالبه که کشورهای دشمن ایران قصد ندارن بزارن این اتفاق خودبخود بیافته و مخالفین داخل ایران هم صبرشون نیست چون دوره خودشون خواهد گذشت. تجزیهطلبان هم که اصلا به نفعشون نیست چون پایداری کشور حفظ میشه در اونصورت. در نتیجه هر سه با هم دارن تلاش میکنن که این وضع حمل سیاسی زودتر از موعد طبیعیش اتفاق بیافته.
ولی نتیجهاش هست که موضوع رو جالبتر میکنه. اگر این وضع حمل طبیعی اتفاق نیافته قطعا یکی از این دو حالت پیش میاد.
الف) بچه ناقص متولد میشه و یک ایران به شدت داغون و تیکه تیکه رو دست همه میمونه.
ب) بچه مرده به دنیا میاد یعنی این نظام فعلی دینی برمیگرده و خودش رو دوباره بازسازی میکنه و مدت زمان خیلی بیشتری به حیات خودش ادامه میده.
پ.ن: این نظر منه. حالا شمای برانداز میخوای بگو من نفهمم یا هرچیز دیگه. آینده به هممون واقعیت رو نشان خواهد داد.
@yeenghelabi
وقتی جبر تاریخی تبدیل به انتخاب ابدی میشه
#صغارت
#autonomy
@yeenghelabi فکر کنم برای فهم بیشتر خوندن مقاله روشنگری چیست کانت ضروریه
@reza__m نفهمیدم منظورت رو ولی اگه منظورت از جبر اینه که ما آزادیم هرچیزی بکاریم ولی مجبور به برداشت چیزی هستیم که کاشتیم، باهات موافقم.