@melcebi siyasette kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Seçimden sonraki süreçte yandaş medyada her gün Özgür Özel gösteriliyor ve övülüyor. Medyanın bu tavrı pandemi ve depremdeki gibi tamamen iktidar yararınadır. Ekrem İmamoğlu'na rakip çıkarmaya çalışıyorlar.
Bence Fenerbahçe için sezonun kırılma noktası Icardi'nin Süper Kupa'da attığı gol oldu. Bu gol olmadan sahadan çekilebilselerdi kuyruğu dik tutabileceklerdi. 7 Nisan'dan sonraki maçlarında bir yenilgi, iki beraberlik ve tamamı tek farklı olmak üzere üç galibiyet aldılar. Avrupa'nın en alt seviyedeki liginden elendiler, ligde de bir iddiaları kalmadı. Ali Koç'un tüm hesaplarını bir Arjantinli ırz düşmanı bozdu.
Mübarek Hıdırellez günü hava olması gerektiği gibi. Umarım en kısa sürede ülkemizin de olması gerektiği gibi olduğunu görürüz. Bir parkı savunan insanların ömür boyu hapis yatmadığı, gazetecilerin özgür olduğu, ülkeden kaçma veya başka bir vatandaşa zarar verme ihtimali olmayan 1 Mayıs eylemcileri hakkında tutukluluk tedbiri uygulanmadığı günler yakındır.
🇸🇪 Mereyusblogg
Romersk medborgare från Miklagård.
På Mastodon sedan 23.X.2021
Bara postar oviktiga tankar.
Allmän egendom (PD). Inga begränsningar.
Jag tjänar ingen inkomst av det jag lägger upp här.
🇬🇧 Mereyü's blog
Roman citizen from İstanbul.
On Mastodon since 23.X.2021.
Just posting unimportant things.
Everything I publish is Public Domain (PD).
I don't earn any income here.
🇹🇷 Mereyü'nün blogu
Civis romanus sum.
23.X.2021'den beri Mastodon'da.
Önemsiz şeyler üzerine.
Paylaştığım her şey kamu malıdır (PD).
Buradan herhangi bir gelir elde etmemekteyim.