Hacklabin jokatiistaiset avoimet ovet ovat tauolla koronatilanteen vuoksi. Labille on mahdollista päästä tutustumaan erikseen sopimalla. Lisätietoja blogista: tampere.hacklab.fi/avoimet-ove

Tänään hacklabilla jokatiistaiset avoimet ovet, tervetuloa! Torstaina taas mennään harrastuksen syvään päätyyn puupuolen ison CNC-jyrsimen saloja opetellessa.

Helsingin hacklabin Lapm striimaa sunnuntaina aiheena kissalaserin tekeminen Arduinolla. Jos Arduinoprojektin tekeminen alusta asti kiinnostaa niin kannattaa katsoa. Meillä Tampereen labilla on 17.12 Arduino-teematorstai jossa opetellaan Arduinoasiaa kädestä pitäen. helsinki.hacklab.fi/2020/11/ar

Huomenna tiistaina taas avoimet ovet. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Tänään on kuun ensimmäinen tiistai eli labin yhteisömiittipäivä! Tervetuloa päättämään labin yhteisistä asioista ja tapaamaan väkeä naamatusten. Suositellaan erityisesti uusille jäsenille. Aloitamme kello 19.00. Etäosallistuminen on myös mahdollista, linkki ilmestyy pikaviestinkanaville ennen kokousta.

Tampereen Hacklabilta soitettiin juuri ensimmäinen lankapuhelu! Labin numero on +358 9 31576905 ja se menee Jyväskylän hacklabin VoIP-puhelinkeskuksen kautta. 80-luvun hienointa tekniikkaa vielä tänään!

Tänään teematorstaissa opetellaan käyttämään labin laserleikkuria. Aloitamme kello 19.00. Tervetuloa!

Kiitoksia eilisestä Inkscape-teematorstaista. Ensi viikon torstaina keskitytään itse laserleikkurin käyttöön. Jatkoksi vielä esittelyvideo Inkscape 1.0:sta: youtube.com/watch?v=f6UHXkND4S

Tänään labilla opetellaan Inkscape-vektoripiirto-ohjelman perusteita. Painotus laserleikkauksessa tarvittaviin asioihin joten tätä suositellaan jos aiot viikon päästä tulla laserleikkaus-teematorstaihin etkä osaa vielä vektoroida. Esitys lähetetään myös Jitsillä joten etäosallistuminen onnistuu. Linkki julkaistaan labin pikaviestinkanavalla. Aloitus perinteisesti klo 19. Tervetuloa!

Virittelemme IFTTT:llä putkitusta että saadaan tilannepäivitykset Matrix -> Mastodon -> Twitter kulkemaan. Jos tämä näkyy Twitterissä niin toimii.

Labilla tänään teematorstaissa: Tutustuminen tekstiilityötilaan. Labin tekstiilihuoneen koneet ovat vähän kotivehkeitä laadukkaampia ja tänään on hyvä tilaisuus opetella niiden käyttö. Tervetuloa, aloitamma klo 19 maissa.

Tänään teematorstaissa tutustuminen labin haisevan työn tilaan! Kannattaa saapua paikalle jos maalaaminen, lasikuitutyöt, lakkaaminen tai muu pahalle haiseva mutta tarpeellinen työ kiinnostaa. Aloitus kello 19. Tervetuloa!

Labin teematorstaissa tänään: Tutustuminen elektroniikkatyötilaan ja elektroniikkatyökaluihin. Aloitus kello 19, tervetuloa!

Tänään labilla avoimet ovet klo 18 alkaen, tervetuloa terveenä!

Labin "puhelinkeskus" saapui - illalla voisi koittaa ottaa käyttöön. Pian labille voi soittaa oikeaan lankanumeroon. Suurkiitos Hacklab Jyväskylän säätäjille!

Hacklabin Matrixkanavalla pystyy nyt julkaisemaan viestejä tämän Mastodon-tunnuksen kautta! Kirjoita !md toot [oma viestisi] niin se tulee tänne. Käyttö rajattu vain kanavan moderaattoreille mutta sellaiseksi pääsee pyytämällä. Käyttäkää aktiivisesti mutta vastuullisesti! :-)

Labilla tänään: Metallityötilaan tututuminen klo 19. Jos metallityöt kiinnostaa niin sinne. Perehdytyskoulutuksia erilaisiin koneisiin tarjolla.

Show more
Qoto Mastodon

QOTO: Question Others to Teach Ourselves. A STEM-oriented instance.

No hate, No censorship. Be kind, be respectful

We federate with all servers: we don't block any servers.