Tänään klo. 19:00 eteenpäin jitsissä etäteematorstain aiheena retkeily yleisesti, varusteet ja retkeilyreitit pirkanmaalla.

Hacklabin teematorstaissa tänään aiheena demoscene. Luvassa "One Scene" demoworkshop eli miten pääset alkuun demojen tekemisessä. Työkaluina Processing, Minim ja GNU Rocket. Aloitetaan klo 19 Jitsissä.

Tänään Hacklabin etäteematorstaissa tutustutaan Mastodoniin, hakkeriystävälliseen vaihtoehtoon Twitterille ja Instagramille. Aloitus klo 19 Jitsissä.

Tampereen Radioamatöörit ry järjestää perusluokan radioamatöörikurssin etänä keväällä. Labilla on jo aika paljon amatöörejä mutta mukaan mahtuu. Labin asemakin saadaan käyttökuntoon toivottavasti joku päivä. .fi oh3ne.fi/ajankohtaista/peruslu

Tänä iltana hacklabin teematorstaissa mietitään miten labin koneiden ja yleisesti tehtävien töiden tilaa voidaan hallita Github-issueilla ja projekteilla. Kartoitetaan myös miten tilat saadaan integroitua esim webbiin ja pikaviestimiin niin että koneiden "toimii/ei toimi"-tila saadaan helposti näkyviin. Aloitus klo 19 etänä Jitsissä.

Huominen Mastodon-teematorstai siirtyy torstaille 18.2 vetäjän estyneisyyden vuoksi. Korvaavaa ohjelmaa saa keksiä.

Tänään hacklabin etäteematorstaissa tutustutaan Matrix-pikaviestimeen. Aloitus klo 19, linkki Jitsiin tulee vähän ennen.

Jyväskylän hacklabin Petteri teki tosi hienon CNC-jyrsityn järven syvyyskartan lahjaksi. Katso kuvat! jyvaskyla.hacklab.fi/2020/12/3

Hacklabin jokatiistaiset avoimet ovet ovat tauolla koronatilanteen vuoksi. Labille on mahdollista päästä tutustumaan erikseen sopimalla. Lisätietoja blogista: tampere.hacklab.fi/avoimet-ove

Tänään hacklabilla jokatiistaiset avoimet ovet, tervetuloa! Torstaina taas mennään harrastuksen syvään päätyyn puupuolen ison CNC-jyrsimen saloja opetellessa.

Helsingin hacklabin Lapm striimaa sunnuntaina aiheena kissalaserin tekeminen Arduinolla. Jos Arduinoprojektin tekeminen alusta asti kiinnostaa niin kannattaa katsoa. Meillä Tampereen labilla on 17.12 Arduino-teematorstai jossa opetellaan Arduinoasiaa kädestä pitäen. helsinki.hacklab.fi/2020/11/ar

Huomenna tiistaina taas avoimet ovet. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Tänään on kuun ensimmäinen tiistai eli labin yhteisömiittipäivä! Tervetuloa päättämään labin yhteisistä asioista ja tapaamaan väkeä naamatusten. Suositellaan erityisesti uusille jäsenille. Aloitamme kello 19.00. Etäosallistuminen on myös mahdollista, linkki ilmestyy pikaviestinkanaville ennen kokousta.

Tampereen Hacklabilta soitettiin juuri ensimmäinen lankapuhelu! Labin numero on +358 9 31576905 ja se menee Jyväskylän hacklabin VoIP-puhelinkeskuksen kautta. 80-luvun hienointa tekniikkaa vielä tänään!

Show more
Qoto Mastodon

QOTO: Question Others to Teach Ourselves. A STEM-oriented instance.

An inclusive free speech instance.
All cultures and opinions welcome.
Explicit hate speech and harassment strictly forbidden.
We federate with all servers: we don't block any servers.