Show more

#CosesdelFelix
La realitat, de vegades, supera la realitat. 🤣🤩😅😂🤣😂

Amb la decisió de no anar a la manifestació de la Diada, Pere Aragonès s’ha posat la bena abans de la ferida. La por del monarca de passejar entre el poble és sempre una confessió de despotisme. L’espaordiment dels polítics populistes davant el poble ateny cotes inèdites.
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
Gran article de Joan Ramon Resina. Ho recomano.
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
vilaweb.cat/noticies/junqueris

@spla @Aristoteles Cal tenir en compte que s’haurà de configurar l’accés a la xarxa de casa des de fora.

És una bona manera d’aprendre, però pot no ser súpersenzill si no es té un mínim de coneixements.

Estic d’acord amb l’spla que NC sembla una bona eina pel que voleu, però si no voleu barallar-vos amb la configuració de la xarxa, potser podeu buscar un proveïdor de NC que us doni confiança.

@spla@soc.catala.digital
Bon dia
Junt amb un amic estem cercant la manera de comunicarnos de manera remota am el PC de casa per enviar docs o fotos i si conve baixar-los al mòbil. Hi ha quelcom aplicació que sagi d'instal·lar en el mobil i en el PC?
No en tinc ni idea de com es fa. Si tens algun suggeriment t'ho agrairia. Gràcies.

@corconegre @spla@soc.catala.digital
Tot el que sorgeix d'un tribunal a Catalunya està viciat des del pricipi. Vull recordar que l'assumpte per el qual s'investiga a Laura Borràs ja ho va ser investigat pels Mossos i ho van arxivar per falta de proves. Per tant la investigació actual com el aportament de proves de dubtosa procedència, son la prova d'una persecució a la persona. Sent Laura Borràs la candidata a la presidencia de la Generalitat per Junts i la previsible pujada de votants del grup, tot indica que es probable que pugui ser presidenta de la Generalitat. I això amics meus, no interessa a ningú. Vull dir que interessa esfondrar al personatge al preu que sigui. Per tant está clar que la CUP fa el joc brut al estat espanyol i també al govern d'Aragones, perquè sense cap dubte es la seva rival directa a la presidència de la Generalitat. Permeteu-me que us digui que això de la corrupció i tal son futeses comparat amb el perill de que Laura Borràs sigui presidenta de la Generalitat.

Una història amb "moraleja".
EL BURRO MORT

Una noia, la Alicia, se'n va anar a un poble i va comprar un burro a un pagès per 500 €. Van quedar que el pagès li lliuraria l'animal a l'endemà. Però a l'endemà, el pagès li va dir:
-Em sap greu, Alicia, però tinc males notícies: el burro se'm va morir ahir vespre.
-Bé, va dir la Alicia, llavors torneu-me els meus diners. El venedor va replicar:
-No puc. Ja me'ls he gastat.
I la Alicia li va dir:
-Bé, doncs doneu-me el burro.
- ¿I per què el vols, què en vols fer? va preguntar el pagès.
-El rifaré, va contestar la Alicia.
-Estàs boja? com vols rifar un burro mort?
- Home, no ho diré pas que és mort.
Un mes després, el pagès es va trobar novament amb la Alicia i li va preguntar:
- Què va passar amb el burro?
I la Alicia li va explicar:
-El vaig rifar, vaig vendre 500 números a 20 € cadascun i vaig guanyar 10.000 €
- ¿I ningú es va queixar? va preguntar el pagès.
-Només el guanyador, va dir la Alicia, però li vaig tornar els seus 20€.

La Alicia va créixer i es va fer política, fins arribar a diputada, després Senadora, després Ministra, i després va tornar a ser Senadora, i de la mateixa manera, va usar els diners de tots. I aquests diners, van anar a la seva butxaca !!! i tots sabem de quina manera ... !! Una dona que durant la seva vida no va treballar mai, ni va fer res productiu, i ara és molt rica ... perquè va trobar molts "burros morts" en el seu camí, i els va anar rifant a molta gent ingènua.
Però el millor d'aquesta història és que, continua trobant burros morts per seguir sent Senadora.

No deixem que ens segueixin venent burros morts !!! ..
Estiguem alerta, obrim els ulls i, millor encara, les nostres ments, el criteri i molt sentit comú. Pensem en els que hem de treballar per viure.

Potser podem ajudar que parin de vendre'ns burros morts compartint aquesta història. Provem-ho!

En George Orwell va dir:
"Un poble que vota corruptes, inservibles, cínics i traïdors, no és víctima, ES CÒMPLICE."

Llegiu aquest article sobre la síndrome Dunnning-Kruger, que parla sobre l'atreviment dels imbecils i dels inútils amb complexe de superioritat. N'estem envaïts aquests individus, que ja s'estan convertint en una plaga.

ideasimprescindibles.es/efecto

Sabeu aquella frase que deia " si la merda fos d'or els pobres naixeríem sense cul", dons mireu aquesta noticia i ja em direu.🤣 😂 😅
youtu.be/aquPggXLNbY

L'acusació a Laura Borràs ve des del 2017, d'una causa que va ser investigada pels Mossos i al no trobar-hi indicis ho van arxivar. Llavors intervé l'inefable tinent coronel Baena, inventant-se informes i proves, com es habitual amb ell, revifa la causa i amb la "inestimable" colaboracio del Jutge Zaragoza, tornen a presentar la causa. Mentrestant a ERC li fan el buit fent comentaris, com els del president Aragonès, dient que si fos de ERC ja l'haurien apartat. Francament ho trobo indigne que un president faci aquesta mena de declaracions, i més quant el tal Torrent que si que esta encausat, no veig pas que hagi dimitit. El que passa es que li tenen por, perquè es molt probable que sigui candidata a presidir la Generalitat en les properes eleccions i això els hi causa terror.

En fi, que tampoc val la pena parlar-ne més d'aquest partit que cada cinc minuts canvien de parer, ara soc indep, ara no ho soc, ves per on. No més dir-vos que recordeu tot això, perquè arribarà el dia en que també empastifaran algú important d'Esquerra i llavors tot seran plors, que ningú els hi fa "casito", etc. etc. etc. Jo a ERC el veig com l'antiga UCD, una amalgama de diferents tendències, unides per les "cadires", "assesors" i prebendas de tot tipus, ara semblen forts pero no ho son pas. Prova d'això es la enorme quantita de exseguidors i militants de ERC, que hi ha. I cada dia que passa en serán més. Dos o tres dels seus principals caps ja se'n encarreguen de "motivar" al personal cada dia. Félix Miró i Levy. Juliol 2022.

Salarios de miseria y pensiones de aún más miseria. España no es un país, España es, verdaderamente, un cortijo.

Ucraïna va teixir una intensa i extensa xarxa de contraespionatge que va destruir tot el sistema d'espionatge i corrupció amb què el Kremlin, des de Rússia, pretenia acabar amb el règim ucraïnès en molt poc temps i d'una manera "neta", gairebé sense resistència.
Kíev va resistir sorprenentment a l'atac rus en anticipar-se constantment en matèria d'informació i, igualment, aprofitant tota la informació privilegiada que rep d'occident i especialment dels Estats Units d'Amèrica.
En aquesta segona fase de la guerra, que es podria enquistar, les conseqüències són impredictibles. Ningú ha fet servir encara tot el seu potencial armamentístic, per la qual cosa l'escalada, si es produeix, pot portar-nos a un territori desconegut des de la segona guerra mundial.
Sota aquest context, subjau una idea inquietant: Les persones fortes que envolten Putin són encara més radicals que ell, i un futur rus democràtic i allunyat del "vell règim" sembla avui molt lluny.

youtu.be/kvHMy86bR-Q

Show more
Qoto Mastodon

QOTO: Question Others to Teach Ourselves
An inclusive, Academic Freedom, instance
All cultures welcome.
Hate speech and harassment strictly forbidden.