Show more

L'atentat del 17A va ser terrorisme d'estat.

ESPANYA ES UN PAIS TERRORISTA QUE ES DEDICA A MATAR GENT INNOCENT.

ALGÚ HAURIA DE FER LA DENUNCIA AL TRIBUNAL PENAL INTERNACIONAL.

L'ESTAT ESPANYOL ENS VOL MORTS O SOTMESOS.

ES L'HORA DE TRENCAR LES CADENES.


@sotoarmengol

Ahmad Jamal fou una de les principals influències musicals de Miles Davis i és considerat com un dels pianistes més rellevants de la història del jazz. Jamal és un pianista del cool i de la tradició clàssica del jazz.

La música de Jamal fou i és encara innovadora i minimalista, tot manifestant un ús conscient dels espais i dels silencis per subratllar els moviments o les transicions entre la relaxació i la tensió, amb la intenció de generar dramatisme. Impressiona, abans que per la seva tècnica i la seva virtuositat, per una economia de mitjans i unes línies melòdicament i harmònica inventives. En els seus trios, sol deixar un gran espai de llibertat a la secció rítmica. (Dades de Vikipedia)

Fantastic Vehicle
℗ 1998 Atlantic Recording Corp.

youtu.be/Xu1cX9vALQs

@lauraborras
Es repugnant la campanya que s'està promovent des dels sectors mes pudents i putrefactes de la dreta casposa, cap a la presidenta del Parlament MH Laura Borràs, per un twit sobre la rebuda d'una felicitació a Catalunya, del consolat de Estats Units.
Les crítiques, algunes, són aprop de la misoginia. Si en lloc d'una dona hagués estat un home, no crec pas que hagueren tingut collons de dir el que han dit. Deixant a banda si la felicitació del consolat es falsa o no, estic segur que això te una explicació.
La presidenta es prou inteligent per no caure en una mentida tant fàcil de comprovar.

Per tant espero que tot s'aclareixi lo avans possible i es deixi de donar carnassa a les piranyes de la dreta inútil i plena de zombis politics.

Pels que encara no us heu assabentat del llançament espacial més important de tots els temps: el telescopi James Webb, aquí un deixo la informació tècnica del que farà quant arribi a la seva òrbita, a un milió i mig de kilòmetres de la terra.

youtu.be/F89bG9llHsw

¿Eres gilipollas? ¿Tu nivel de estupidez ralla lo estratosférico? ¿Cuando ves a la Arrimadas o la Ayuso, el corazón te hace tilín? Estonces esta red social es la tuya: Estupipollas, ideal para gente como vosotros/as. Encontrareis amiguitas y amiguitos y nunca más os sentiréis solos/as, porque podréis hablar de vuestras tonterías con otros tan tontos/as como vosotros. Ah, y daros de baja en Twitter, que aquí no pintais nada. Un besote chupiguay para todas/os.

#CosesdelFelix
Per cert algú ha vist el discurs d'en Soc llegenda VI d'Espanya, perquè jo no. Soc una persona optimista per naturalesa i la gent depriment no em fa patxoca, que vols que't digui.

Per cert el nou apelatiu del rei, que una part de la dreta ha llençat a les xarxes es: Felpudo VI. Ho dic per no caure'n en la temptació d'utilitzar-lo. No ho feu. En tenim un grapat d'apelatius com per no seguir els fils que volen els nyòrdos.

Recomano la lectura d'aquest article d'en Albano Dante Fachin. Posa el dit a la nafra.

“El Partido Comunista de España va acceptar el paper d’apaivagador a canvi de míseres concessions personals per als seus dirigents, en comptes de recolzar-se en la força del carrer per a aprofundir en el canvi. L’esquerra va renegar de gairebé tot allò que havia sostingut als seus programes al llarg del franquisme, decebent els que s’havien jugat la llibertat i, inclús, la vida, en una lluita que creien que tindria uns objectius més ambiociosos que els d’assegurar uns pocs escons de diputats als seus dirigents”
Correu d'Albano (10)
mailchi.mp/octuvre/militants_i

Podrien els fongs menja plàstics salvar la Terra?

El plàstic és conegut per la seva resistència a la degradació natural, que es pot allargar fins a mil anys. Però davant d'aquesta situació descoratjadora sembla que hi ha una solució insospitada.

D'ara endavant, tots podríem tenir prohibit trepitjar els fongs al jardí, ja que a més de ser éssers vius, aquests descomponedors del medi ambient són capaços d'eliminar totes les deixalles plàstiques del món.
Però això no és tot allò que ens ofereixen.

Hi ha materials fets amb fongs que no només podrien reemplaçar els plàstics, sinó que també altres productes que utilitzen hidrocarburs en el seu procés de fabricació.

Així que el fong mastegador de poliuretà o els comestibles del Fungi Mutarium són la nova esperança del planeta.

youtu.be/ETFSgb5xSqQ

¿Podrían los hongos come plasticos salvar la Tierra?

El plástico es conocido por su resistencia a la degradación natural, que se puede alargar hasta por mil años. Pero ante tal desalentadora situación parece haber una solución insospechada.

De ahora en adelante, todos podríamos tener prohibido pisar los hongos en el jardín, pues además de ser seres vivos, estos descomponedores del medio ambiente son capaces de eliminar todos los desechos plásticos del mundo.
Pero eso no es todo lo que nos ofrecen.

Existen materiales hechos con hongos que no solo podrían reemplazar a los plásticos, sino que también a otros productos que utilizan hidrocarburos en su proceso de fabricación.

Así que el hongo masticador de poliuretano o los comestibles del Fungi Mutarium son la nueva esperanza del planeta.

youtu.be/ETFSgb5xSqQ

El preu de l'electricitat explicat amb un acudit

- Compro 3 kilos de pomes, 2 kilos de peres i aquests dos kiwis de Nova Zelanda ecològics.
- Molt bé, doncs li cobrem tot al preu dels kiwis.
- Com?!
- Seran 160€.
- Què??!!
- Aquí ens regim segons el mercat de l'electricitat.
- Quins collons! 🤔Vostè em sona...
- Sóc un ex-ministre... i sisplau pagui i deixi passar, que per la porta giratòria entra un altre ex-ministre.
- Això és un robatori!
- Sí, però un robatori legal.

Explicació:
Les elèctriques, que a l'Estat espanyol funcionen com un oligopoli, s'encarreguen molt bé de que dins del paquet d'energia que consumim hi hagi sempre un % d'energia cara, i ens la cobren tota a aquest preu (barata inclosa) aconseguint uns beneficis estratosfèrics en detriment de la gent i les PIMEs. Els que ho podrien aturar (hi ha solucions) són els mateixos polítics que, amb el temps, aniran a parar als consells d'administració d'aquestes grans empreses.

Cullita pròpia/cosecha propia.

Para cagar con esmero y no ensuciar el retrete
hay qe meter el ojete
dentro del agujero.

Si no sale la jugada
se repite la tirada
y acabada la faena
se tira de la cadena.

Show thread

De los placeres sin pecar
el más dulce es el cagar,
con un periódico extendido
y un cigarro encendido,
queda el culo complacido
y la mierda en su lugar.

Cagar es un placer,
de cagar nadie se escapa,
caga el Rey, caga el Papa,
caga hasta la mujer más guapa.

Viene el perro la huele,
viene el gato la tapa,
total en este mundo de caca
de cagar nadie se escapa.

No hay placer más exquisito,
que cagar bien despacito.

¡Qué triste es amar sin ser amado!
pero más triste es cagar sin haber almorzado,
hay cacas blancas por hepatitis
así como las hay blandas por gastritis,
cualquiera que sea la causa que siempre te alcanza
aprieta las piernas duro,
que cuando el trozo es seguro,
aunque este bien fruncido el culo
será por lo menos pedo seguro.

Vosotros que os creéis sagaz,
y de todo os reís,
decidme si sois capaz,
de cagar y no hacer pis.

El baño no es tobogán
ni tampoco subibaja,
el baño es para cagar
y no pa' hacerse la paja.

En este lugar sagrado,
donde tanta gente acude,
la chica se pasa el dedo
y el tipo se lo sacude.

Caga tranquilo, caga sin pena,
pero no se te olvide tirar la cadena.

En este lugar sagrado,
donde acude tanta gente,
hace fuerza el más cobarde
y se caga el más valiente.

El tipo que aquí se sienta
y de escribir versos se acuerda,
no me vengan a decir,
¡que no es un poeta de mierda!

Los escritores de baño
son poetas de ocasión,
que buscan entre la mierda
su fuente de inspiración.

📑 Carta a la ciutadania de Carles Puigdemont:

El moviment independentista s’ha de preparar per a la fase en què la resposta de l’Estat torni a ser un “no” a tot, i mantingui la repressió i l’amenaça sobre milers de ciutadans de Catalunya. No podem dedicar més temps del que ja s’ha dedicat discutint banalitats partidistes: la confrontació amb l’Estat no es pot defugir, és una realitat inevitable per la qual hem de passar si volem que Catalunya sigui reconeguda com a nació sobirana i independent.

No podem fer creure a la ciutadania catalana que, per alguna raó que desconeixem, vindrà un moment en què ens serà reconeguda la nació sense haver-la de lluitar des dels carrers, places i institucions del país. Pensem el que pensem i votem el que votem, les coses sabem que són d’aquesta manera.

🗳Llegeix aquí el missatge sencer: consellrepublica.cat/missatge-

Es un llibre que vaig llegir fa molts anys. Poesia en estat pur. Avui l'he trobat passejant en una llibreria. Me'l tornaré a llegir.

Un fragment de "El profeta"

  Almustafá, el elegido, el bienamado, aurora de su propio día, había aguardado durante doce años en la ciudad de Orfalís el regreso del barco que debía devolverlo a la isla que lo vio nacer. Y en el duodécimo año, el séptimo día de Ailul, mes de las cosechas, subió a la colina que se alzaba junto a los muros de la ciudad, y miró el mar: y divisó su barco surgiendo entre la bruma. Se abrieron entonces de par en par las puertas de su corazón, y dejó volar su júbilo sobre el mar, a lo lejos. Y cerrando los ojos, meditó en el silencio de su alma. Pero cuando bajaba de la colina una honda tristeza se apoderó de él y pensó en su corazón: «¿Cómo podré marcharme en paz y sin pesar?… No… No podré abandonar esta ciudad sin un desgarrón en mi alma.

A veure, tinc una pregunta un tant infantil si voleu, però que mai he sabut veure la resposta. Aquí va!

Els fons d'inversió especialitzats en la compra de vivendes, quin benefici produeix a la ciutadania? Perquè em sembla que amb les seves maniobres especulatives, el que fan en realitat, es fer pujar el preu de la vivenda de forma artificial amb el proposit de obtenir més beneficis per la seva venda i, al mateix temps, provoquen que cada vegada sigui més dificil adquirir una vivenda per la gent normal, o aconseguir-la de lloguer.

La vivenda es un dret que es veu mermat i disminuit per agents socials, com els fons inversors per exemple, a part de la evolució normal del mercat.

Crec que es podria trobar una solució sense necessitat d'intervenir o regulant per decret. Simplement pujant l'impost de venda per ajudar a la construcció de vivendes socials. Establir una escala en que segons el preu de venda que l'impost sigui més car. També les vivendes socials no es podran vendre fins passats 50 anys i així evitar que hi faltin vivendes.

També, als fons d'inversió pujar-hi els impostos cada any, fins que marxin i liquidin el seu estoc.

@Aristoteles
Només entre els partits d'esquerres? Jo aixó també ho he vist en els entorns llibertaris (sobretot entre anarquistes).
El sectarisme és patrimoni compartit de totes les ideologies. Tant li fa si ets d'esquerres, llibertari o de dretes, espanyol o català.

Show more
Qoto Mastodon

QOTO: Question Others to Teach Ourselves
An inclusive, Academic Freedom, instance
All cultures welcome.
Hate speech and harassment strictly forbidden.